donderdag 4 augustus 2011

Het apparaat

Het apparaat OBERON behoort tot de klasse van de zgn. ‘intelligente’ computers en is gebaseerd op de Kwantum Theorie van entropielogica.
Het is een uniek apparaat dat in Nederland nog vrij onbekend is.
Het apparaat is ontworpen om veranderingen in het lichaam te registreren en biedt de volgende mogelijkheden:
-Preventieve diagnostiek van het hele lichaam.
-Second opinion (bij een bestaand ziekteproces): b.v., hoe ver de ziekte is en waar de ziekte zich precies manifesteert.
-Een kwalitatieve evaluatie van de functionele staat van het lichaam. -Het controleren van de doeltreffendheid en de resultaten van de verschillende methoden -Bioresonanstherapie: het behandelen van acute ziekteverschijnselen zoals b.v., pijn, gezwellen.
-Parasitaire-, schimmel-, allergeenbelasting aan het licht brengen. -Het uitkiezen van een juist geneesmiddel of een voedingsupplement.
-Het geven van voedingsadviezen;
-Het aanmaken van geneesmiddelen preparaten.

Het apparaat test organen met een betrouwbaarheid tot 85-90%,
cytologische (cellen) structuren– tot 92-94%,
genetische structuren tot 83-88%,
histologische (weefsel) structuren – tot 80-90 %.
De resonantiecamera van het apparaat maakt het testen van chemische en biologische producten mogelijk. En kan de invloed hiervan bepalen op deze specifieke patiënt.

In 1980 ontwikkelde Theodore Van Hoven de theorie van de quantum entropie Logic. Zijn ontdekking werd een belangrijke mijlpaal in diagnostische geneeskunde.
Alle veranderingen in de toestand van de gezondheid van een persoon kunnen worden getraceerd door veranderingen van de golf kenmerken van het weefsel en cellen.
Deze methode maakt het mogelijk pathologische locaties op te sporen zonder het verzamelen van bloed en zonder enige andere aanvullende methoden.
Het is onmogelijk om zo een vroege en accurate diagnose te maken met enig ander middel: niet met de hulp van Ultrasound, X-ray, MRI, Computer tomografie, of een andere diagnose apparatuur die ontdekt een pathologisch proces pas nadat het al volledig is gevormd . Dat is de reden waarom deze methode zo uniek is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten