vrijdag 5 augustus 2011

Natuurlijke vormen van bioresonantie

Eén van de onderzoeksmethoden bij de specialist is het maken van een hartfilmpje, het zogenaamde elektrocardiogram. Op beide armen en benen worden elektroden geplaatst. Ook worden er een zestal elektroden rond de hartstreek geplaatst. Na enkele minuten kan men het resultaat beoordelen. Niemand realiseert zich dat dit een vorm van bioresonantie is. Immers, de 'elektrische stroom', die het hart aanzet tot al zijn functies, wordt ook door de lichaamsweefsels voort geleid om door de elektroden te worden opgepikt.
Communiceren doen wij met onze stem. Wij vinden het heel gewoon dat een mens kan praten en dat eventueel ook nog kan doen in een groot aantal talen met verschillende klanken. De stem wordt in de keel gevormd door het in trilling brengen van twee stembanden waar de lucht van de uitademing langs strijkt. Boven de stembanden bevindt zich de keelholte die als klankkast dient om de trilling in geluid om te zetten. Niemand realiseert zich dat dit een vorm van bioresonantie is.
Geluiden horen wij via onze oren. Het geluid dat door de lucht wordt gedragen, raakt ons trommelvlies en brengt dit in trilling. De trillingen worden via het middenoor overgebracht op de resonantie-cellen van het binnenoor. Voor elke frequentie van hoog tot laag, heeft de mens cellen die gevoelig zijn voor die soort trilling en toonhoogte. Niemand realiseert zich dat het horen een vorm van bioresonantie is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten